آرتا رسانه

روش ثبت وبلاگ در سرچ کنسول

آیا با ثبت وبلاگ در سرچ کنسول آشنا هستید؟ اگر صاحب وبلاگ هستید، ابزارهای رایگان وب مستر که گوگل در اختیار کاربران قرار می دهد منابع ارزشمندی هستند که باید از آنها استفاده کنید.

احتمالاً در مورد Google Analytics شنیده‌اید و مرتباً از آن استفاده می‌کنید، ولی اگر قبلاً این کار را نکرده‌اید، ما همواره برای سئو سایت توصیه می‌کنیم پلتفرم آنلاین Google Search Console را به فهرست ابزارهای خود اضافه کنید تا به شما در ردیابی، حفظ و بهینه‌سازی حضور خود در نتایج جستجو کمک کند.

فواید اتصال وبلاگ به سرچ کنسول

کنسول جستجوی گوگل (که قبلا به عنوان گوگل وبمستر تولز شناخته می‌شد) مجموعه‌ای از ابزارهای آنلاین است که برای فهرست کردن وبلاگ یا سایت شما برای جستجوی گوگل استفاده می‌شود. در عین حال، عملکرد وبلاگ شما را نظارت می‌کند و مشکلات احتمالی را که ممکن است بر رتبه آن در جستجوی گوگل تأثیر منفی بگذارد، تشخیص می‌دهد.

به عبارت دیگر، این پلتفرم علاوه بر نمایه‌ سازی یک وبلاگ، مشکلات خاصی را در نمایه سازی یک صفحه خاص از وبلاگ شما به شما گوشزد می‌کند. علاوه بر این، نحوه نمایش آن برای بازدیدکننده را در مرورگر ثبت می کند (مثلاً در صورت عدم نمایش صحیح صفحه در نسخه موبایل هشدار می دهد) و در عین حال راه حل احتمالی را پیشنهاد می کند.

اما مهمترین فایده اتصال وبلاگ هایی نظیر بلاگفا، blog.ir، رز بلاگ و blogger به سرچ کنسول، کمک به ایندکس مقالات و محتوای منتشر شده در آنها است.

ذکر این نکته ضروری است که این یک ابزار کاملا رایگان است، بنابراین برای ثبت نام و استفاده، هیچ چیز دیگری جز یک حساب کاربری گوگل و چند کلیک ماوس برای ثبت نام لازم نیست. با در نظر گرفتن تمام موارد فوق، توصیه ما این است که حتما وبلاگ خود را با کنسول جستجوی گوگل ثبت کنید و از ابزارهای خوبی استفاده کنید تا به شما کمک کند بهتر بفهمید بازدیدکنندگان وبلاگ شما محتوا و صفحات را چگونه می‌بینند و چه کارهایی می‌توانید انجام دهید. تجربه خود را تا حد امکان خوب کنند.

ثبت سایت در گوگل یکی از مباحث ما در آموزش سئو است، و برای مدیریت بهتر روی کسب و کار، بهبود سئو سایت و موارد دیگر هر کسی که وب‌سایت دارد اوصولا سایت خود را در سرچ کنسول ثبت می‌کند منتهی فعلا در این مقاله قصد داریم نحوه ثبت وبلاگ و انجام تنظیمات اولیه برای ایندکس آسان‌تر توسط گوگل را توضیح خواهیم دهیم.

نحوه ثبت وبلاگ در سرچ کنسول

برای اینکه بتوانید رتبه وبلاگ خود را در نتایج جستجو پیگیری کنید، باید این ابزار را راه اندازی کنید. برای شروع، به صفحه کنسول جستجوی گوگل بروید. برای ادامه، باید وارد حساب Google خود شوید. مطمئن شوید که این همان حسابی است که از سایر ابزارهای Google استفاده می‌کنید.

ابتدا وارد سرچ کنسول خود شوید و گزینه “Add Property” را کلیک کنید، پنجره‌ای ظاهر می‌شود که باید آدرس وبلاگ خود را وارد کنید. به تصویر زیر توجه کنید تا بهتر در جریان کار قرار بگیرید:

ثبت وبلاگ در سرچ کنسول
ثبت وبلاگ در سرچ کنسول

در سمت راست باید آدرس وبلاگ خود را به صورت کامل وارد کنید. حتما باید http یا https هم وارد شود در تصویر بالا نمونه وارد شده را مشاهده می‌کنید. بعد از وارد کردن آدرس وبلاگ خود روی گزینه CONTINUE کلیک کنید تا وارد مرحله بعدی شوید.

در صفحه‌ای که برایتان باز می‌شود چند گزینه وجود دارد که برای اتصال سایت به سرچ کنسول است و یک راه نیز برای اتصال وبلاگ به سرچ کنسول وجود که شما باید از آن استفاده کنید. همانطور که در تصویر قابل مشاهده است این گزینه “HTML tag” است، روی آن کلیک کنید.

در کادر پایین آن کد تایید به شما داده می‌شود که در سمت راست آن گزینه کپی  دارد و با کلیک روی آن کد تایید کپی می‌شود. حالا این کد را باید داخل وبلاگ خود قرار دهید. اما چگونه ؟ ابتدا وارد پنل وبلاگ خود شوید و از سمت راست روی گزینه تنظیمات و دیگر امکانات کلیک کنید.

حالا در مرحله بعدی کار روی گزینه ویرایش قالب وبلاگ کلیک کنید.

سپس می‌توانید در صفحه‌ای مشابه  تصویر پایین که برای شما نمایش داده می‌شود سورس کد قالب وبلاگ را مشاهده کنید. در این جا باید دنبال تگ <head> باشید. کدی که کپی کرده بودید را بعد از تگ <head> قرار دهید و روی گزینه ثبت و بازسازی وبلاگ کلیک کنید تا ذخیره شود.

بعد از اتمام این مرحله باید وارد صفحه سرچ کنسول شوید و گزینه VERIFY را کلیک کنید تا وبلاگ شما به سرچ کنسول متصل شود.

اگر مراحل به درستی انجام شده باشد پیغام موفقیت آمیز را دریافت خواهید کرد مانند تصویر زیر، در انتها روی گزینه  GO TO PROPERTYکلیک کنید. وبلاگ شما به همین راحتی در سرچ کنسول ثبت شد.

سخن پایانی

در این مقاله یادگرفتیم چگونه وبلاگ خود را به سرچ کنسول متصل کنیم. اگر مراحل گفته شده را درست انجام دهید حتما می‌توانید از این مقاله برای اتصال وبلاگ سرچ کنسول خود استفاده کنید. امیدواریم که این مقاله برای شما همراهان عزیز سودمند واقع شود.

آرتا رسانه
آرتا رسانه
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
Loading
/
پیمایش به بالا