آرتا رسانه

طراحی سایت با قالب های وردپرسی قسمت ۱

اگر به تازگی وارد حوزه ی طراحی سایت شده اید یا می خواهید وارد این کار شوید و اطلاعات کافی در این زمینه ندارید و نمی دانید که با مشتری چطور برخورد کنید و چه سایتی را و چگونه به ایشان پیشنهاد دهید، و یا حتی اگر ویژگی های انواع سایت ها را نمی دانید و یا نمی دانید چطور و چرا باید از سایت وردپرسی یا کد نویسی استفاده کنید، با مطالعه مقاله ی طراحی سایت با قالب های وردپرسی اطلاعات بی نظیری دست پیدا می کنید و گامی بلند برای پیشبرد اهدافتان برمی دارید.

سایت وردپرسی بهتر است یا کدنویسی؟

برای عده ی زیادی این سوال مطرح است که کدام سایت بهتر است سایت های وردپرسی که قالب های آماده دارند یا سایت های کدنویسی که از الف تا نون باید کدنویسی شوند. پاسخ این سوال بسیار ساده است. سایتی بهتر است که بتواند نیازهای مشتری را در به نحو احسنت برآورده کند. مثلاً گاهی مشتری، صاحب یک فروشگاه لباس است و می خواهد برای فروشگاه خود و برای بهبود کسب و کار خود یک سایت داشته باشد. بنابراین به شرکت ما مراجعه می کند. طبیعی است که یک فروشگاه دار اطلاعات زیادی راجع به انواع سایت ها ندارد و نمی تواند به ما بگوید یک سایت کد نویسی می خواهد یا وردپرس یا جوملا. بنابراین ما باید ایشان را راهنمایی کنیم. اگر مشتری صاحب یک فروشگاه لباس باشد غالباً موارد زیر را نیاز خواهد داشت.

امکانات سایت فروشگاهی

  • بتوانم تمام محصولات فروشگاه را روی سایت ثبت کنم.
  • امکان قرار دادن رنگ بندی محصولات را روی سایت داشته باشم.
  • امکان قیمت گذاری روی محصولات وجود داشته باشد.
  • امکان معرفی اجناسی که تخفیف خورده را داشته باشم.
  • موجودی انبار را اعلام کنم.
  • امکان دسترسی به سایت با موبایل امکان پذیر باشد.
  • درگاه پرداخت داشته باشم.
  • مشتری امکان پیگیری خرید خود را داشته باشد.

 

اما گاهی مشتری یک شرکت بزرگ بین المللی یا حتی یک شرکت معمولی است که نیازهای ویژه ای دارد و یک سایت می خواهد. در این مواقع غالباً مشتری نیازهای خاصی دارد که نمی توان با سایت های وردپرسی آن ها را برآورده کرد و یا اگر هم انجام شود بعد از یک سال نیازهای جدیدی ایجاد می شود و قالب وردپرسی نمی تواند پاسخ گوی این نیازها باشد و دچار دردسر خواهیم شد.

تفاوت های قالب های وردپرسی و جوملا

چرا از وردپرس استفاده می کنیم در حالی که جوملا هم مانند وردپرس یک قالب آماده با CMS رایگان است. وردپرس تنوع و تعدد زیادی در قالب ها دارد و اینکه افزونه های متعدد آن دلیلی برای استقبال بیشتر کاربران شده است. علاوه بر آن قالب های وردپرسی سبک تر از جوملا هستند.

تنوع در قالب های وردپرسی

نکته جالب در مورد قالب های وردپرسی این است که می توانیم روی این سایت ها یک قالب خاص طراحی کنیم. یعنی گاهی نیازهای مشتری با سایت وردپرسی برطرف می شود اما مشکل در انتخاب طرح یا شکل قالب است که مشتری قالب ویژه ای در ذهن دارد که با هیچ کدام از قالب های آماده همخوانی ندارد از طرفی نمی خواهد هزینه ی هنگفتی برای طراحی سایت کدنویسی را تقبل کند. در این مواقع ما می توانیم به مشتری پیشنهاد دهیم که قالب مد نظر ایشان را طراحی کنیم.

قیمت این نوع سایت ها به دلیل کدنویسی قالب، بیشتر از قالب های وردپرسی آماده است. در این مواقع مشتری ویژگی هایی را که برای سایت مد نظر دارد را به صورت لیستی تهیه کرده و به ما می دهد. ما این لیست را به تحلیل گر تحویل می دهیم. تحلیل گر طرح را روی کاغذ می کشد. مثلاً heder کجا باشد، اسلاید شو چگونه قرار گیرد، تماس با ما کجا باشد و غیره.

بخش های طراحی سایت

تحلیل گر باید به اصول UX و UI واقف باشد. UI یعنی رابط کاربری را به خوبی بلد باشد و بداند در هر سایتی هر چیزی جای خود را دارد. طراح باید جای هدر و فوتر و سایر نکات ریز سایت را بداند و بتواند در طراحی قوی عمل کند. اما UX یعنی تجربه ی کاربری خوب. به این مفهوم که با طراحی خوب سایت بتوانیم نظر کاربر را جلب کنیم. یعنی زمانی که کاربر در سایت مورد نظر می گذارند، راحت باشد و برای پیدا کردن چیزهای ساده زمان زیادی نگذارد.

بعد از تحلیل طراح، طرح به گرافیست داده می شود تا بخش های گرافیکی را سازمان دهی کند. همه ی مواردی مانند رنگ های زمینه، رنگ های آیکون ها، نوع فونت، اندازه ی فونت، محل قرارگیری لوگو، نماد سرچ و هر آنچه که در یک سایت در نما دیده می شود به گرافیست مرتبط می شود.برای طراحی گرافیست ها از نرم افزارهای فتوشاپ و ایکس کد استفاده می کنند که بهترین نرم افزارهای حوزه ی گرافیگ است.

بعد از این مرحله طرح های گرافیکی را به یک کدنویس دیزاینر می دهند. کدنویس این طرح ها را با استفاده از زبان های کدنویسی CSS , html , Java script به شکل کد در می آورد. به این کدها، کدهای front می گویند، که ظاهر سایت را تشکیل می دهد.

در نهایت همه ی این کدها، را به یک برنامه نویس وردپرس می دهند و ایشان، با کمک تجربه و تخصص خود، کدهای مورد نظر را در بین کدهای وردپرسی جا می دهد و بالاخره قالب بر بستر وردپرس شکل می گیرد و سایت کامل می شود.

با مشتری های بدقول چه کنیم؟

بعد از این همه زحمتی که کشیده شده و بالاخره سایت آماده شده اگر مشتری بگوید که منصرف شده و این سایت را نمی خواهد چه کاری می توان انجام داد؟ اصلاً خودتان را ناراحت نکنید. چون شما می توانید با استفاده از سایت های مخصوص فروش قالب مثل تم فارست با آدرس https://themeforest.net مراجعه کنید و قالب خود را برای فروش در این سایت قرار دهید. این قالب بارها و بارها فروش می رود و هر بار هزینه ی آن به حساب شما واریز می گردد.

تم فارست (themeforest) چیست؟

تم فارست یکی از جذابترین سایت ها برای طراحان سایت می باشد که مرکز ایده پردازی و کسب درآمدهای هنگفت و فروش قالب های وردپرسی است. به آدرس این سایت مراجعه کنید و وارد سایت شوید. قالب های آماده ای که کدنویس های حرفه ای آن ها را نوشته اند و برای فروش روی این سایت قرار گرفته اند را می توانید ببینید.

اگر می خواهید قالب های آماده برای مشتری خود تهیه کنید می توانید به این سایت مراجعه کنید. قالب ها در دسته بندی های مختلف فروشگاهی، آموزشی، اخبار، املاک، تکنولوژی و غیره تقسیم بندی شده اند. این تقسیم بندی کار را برای انتخاب قالب ساده تر می کند. بعد از انتخاب دسته ی هدف وارد آن شده و می توانید پیش نمایش هر یک از قالب ها را ببینید و بین آن ها یکی را انتخاب کنید.

طراحی سایت با قالب های وردپرسی

با توجه به تصویر و با لینک بالا وارد این سایت شوید و برای اینکه بدانید از فروش قالب ها چه درآمدهای عجیبی به دست می آید به قیمت ها و تعداد فروش آن ها توجه کنید. وقتی یک محاسبه ی سرانگشتی انجام دهید به مبالغی بالای میلیارد می رسید که این مبلغ برای یک قالب وردپرسی باورنکردنی است اما واقعیت دارد. یک نمونه از این قالب ها همان است که در تصویر به عنوان اولین گزینه می بینید به نام Avada.

نکته مهم در مورد وردپرس این است که لایسنس این CMS باز و رایگان است و با عنوان PGL مطرح می شود و این اجازه را به برنامه نویس می دهد که بتواند روی کدهای آن دخل و تصرف و تغییر ایجاد کند و همین ویژگی، باعث شده که این سایت بیشترین نصب را در دنیا داشته باشد که حدود ۲۲۰ بیلیون نصب در کل دنیا از سایت وردپرسی وجود دارد و این مهر تاییدی بر قابلیت های این سایت است.

خرید قالب از سایت تم فارست

در این سایت معتبر قالب ها به دو شکل مختلف به فروش می رسد. یکی نوع تکی آن و دومی به صورت کلی است.

طراحی سایت با قالب های وردپرسی

تصویر فوق را ببینید. حالت اول به صورت Regular است که قیمت آن ۶۰ دلار است و حالت دوم به صورت Extended است که می توانید آن را بخرید و حتی به زبان های مختلف ترجمه کنید و به فروش برسانید. در حالت اول فقط یکبار امکان نصب قالب وجود دارد ولی در حالت دوم می توان بارها و بارها قالب را فروخت.

نکته جالب توجه در این قالب این است که برای پشتیبانی قالب، مبلغ ۱۸ دلار علاوه بر قیمت اولیه می گیرد.

قابل ذکر است که چون کشور ما تحریم است نمی توانیم این قالب ها را خودمان تهیه کنیم. در این میان شرکت های واسطه ای وجود دارد که می توان از طریق آن ها اقدام به خرید قالب های مورد نظر کرد.

ما در اینجا قسمت اول مطلب خود را به پایان می رسانیم گرچه مطالب این مقاله ادامه دارد. اما برای اینکه خوانندگان عزیز با خستگی مقاله را دنبال نکنند، ادامه آن را در مقاله دیگری با عنوان طراحی سایت با قالب های وردپرسی 2 می آوریم تا فرصتی باشد که بتوانید یک استراحت کوتاه انجام دهید.

در ضمن در صورتی که هیچ آشنایی با طراحی سایت ندارید و فقط قصد خرید سایت ارزان را دارید حتما با آرتا رسانه تماس بگیرید. ما پیشنهاد های خوبی برای شما داریم .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آرتا رسانه
آرتا رسانه
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
Loading
/
پیمایش به بالا