آرتا رسانه

وردپرس بهتر است یا لاراول؟

امروز می خواهیم راجع به دو غول بزرگ در حوزه ی وب صحبت کنیم. در مقاله ی قبلی راجع به زبان های برنامه نویسی صحبت کردیم. بنابراین الان می دانید html چیست؟ Css چه نقشی در یک وب سایت دارد و در مورد سایر زبان های برنامه نویسی و انواع وب سایت ها اطلاعات خوبی دارید. اما این دو غول بزرگ عرصه وب کدام هستند؟ وردپرس و لاراول در حوزه ی وب به قدرت های باورنکردنی رسیده اند و با سرعت بسیار زیادی در حال توسعه هستند. هر کدام از این دو به یک روش جداگانه به دنیای وب خدمت می کنند.

لاراول یک زبان برنامه نویسی فریم ورک بر پایه ی کدهای PHP است. فریم ورک به این معنی است نیاز به کنترل دغدغه های مدیریتی مانند کنترل رم و cpu و این قبیل مسائل که در خود PHP وجود دارد نیست. در واقع لاراول سطح پیشرفته ی PHP است.

وردپرس (wordpress) چیست؟

وردپرس یک CMS رایگان است (سیستم مدیریت محتوا). به این شکل که هر فردی که شناختی از برنامه نویسی دارد می تواند یک سایت طراحی کند و کدهای آن را به صورت رایگان در اختیار دیگران قرار دهد. این همان کاری است که وردپرس در شروع کار خود انجام داد. یک سایت با زبان PHP نوشته شد و به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفت. شاید فکر می کنید که این چه منفعتی برای این شرکت دارد وقتی که رایگان ارائه می شود؟

آنچه که باعث پیشرفت وردپرس شد، قالب ها و افزونه هایی بود که شرکت وردپرس برای این سایت ارائه می داد. البته بعضی از قالب ها همچنان رایگان است ولی اگر کسی بخواهد کار حرفه ای انجام دهد به ناچار باید قالب ها را از سایت وردپرس بخرد. اما مبحث فقط به قالب ها ختم نمی شود، علاوه بر قالب های وردپرسی، تعداد افزونه هایی که روی قالب ها نصب می کنند تا بتوانند سایت را با قدرت بیشتری در اختیار بگیرند نیز دلیل محکم و مهم دیگری برای صعود وردپرس است.

نکته جالب در مورد وردپرس این است که هر کس دیگری می تواند قالب تهیه کند و به فروش برساند یا یک افزونه را طراحی کند و آن را در اختیار دیگران نیز قرار دهد. این همه آزادی عمل و تنوع و همچنین سبکی و آسان بودن کدها در وردپرس دلایلی هستند که وردپرس را در سطح جهان به قدرت زیادی رسانده است.

برای درک بهتر این موضوع لازم است بدانید وردپرس حدود یک میلیون برنامه نویس در سطح دنیا دارد و حدود 20 بیلیون نصب از نسخه ی وردپرسی در سطح جهان وجود دارد.

بررسی معایب و مزایای وردپرس و لاراول

وردپرس بهتر است یا لاراول؟ پاسخ به این سوال به شما و سطح کارتان بستگی دارد. وردپرس و لاراول هر دو سایت هایی می سازند که می تواند نیاز افراد را مرتفع کنند. اینکه شما یک سایت خبری می خواهید یا سایت فروشگاهی و یا سایت املاک و هر کدام از این ها را در چه سطحی می خواهید تعیین می کند که بین لاراول و وردپرس کدام بهتر است.

مزایای سایت وردپرس

  • سایت های وردپرسی کم هزینه هستند و با قیمت های پایین می توان یک سایت معمولی داشت.
  • می توانید نما و ظاهر سایت را با توجه به قالب های موجود خودتان انتخاب کنید.
  • این نوع سایت ها سئو پذیر هستند و با نصب افزونه سئو یواست می توان سایت را کاملاً بهینه کرد.
  • برای استفاده از این سایت نیازی به آشنایی با علم برنامه نویسی نیست.
  • سایت های وردپرس اوپن سورس یا منبع باز هستند و کسانی که سررشته ای از برنامه نویسی دارند می توانند روی این سایت ها حتی کد هم اضافه کنند.
  • پشتیبانی قوی شرکت وردپرس یکی از عللی است که این سایت را بسیار محبوب کرده است.
  • ساخت وب سایت وردپرسی بسیار سریع انجام می شود و بلافاصله می توان از آن استفاده کرد.

شما می توانید برای سفارش سایت وردپرسی به شرکت آرتا رسانه مراجعه کنید و علاوه بر طراحی سایت، می توانید با قرارداد سئو و بهینه سازی سایت، خود را در اولین صفحه ی گوگل ببینید.

معایب سایت وردپرس

  • بنیان سایت برای شرکت وردپرس است و اگر این شرکت به هر دلیلی یک سال برنامه های بروزرسانی را ارائه ندهد، تمام سایت های وردپرسی دچار مشکل خواهند شد و اگر روزی شرکت وردپرس از بین برود کل سایت های وردپرسی دنیا از بین خواهند رفت.
  • پشتیبانی سایت در حوزه ی محدودی می باشد و شرکتی که سایت را برای شما نصب کرده مسئولیتی در خارج از چهارچوب وردپرس در قبال درخواست های صاحب سایت نخواهد داشت.
  • امنیت این سایت ها بستگی به نسخه های به روزرسانی آن ها دارد و اگر به موقع آپدیت نشوند، ممکن است به راحتی هک شوند.

مزایای سایت های لاراول

  • این نوع سایت توسط برنامه نویسان از صفر تا صد کد نویسی می شود. بنابراین برنامه نویس می تواند خواسته های صاحب سایت را عملی کند.
  • چون این سایت ها همه به دست فرد کدنویسی می شود، قیمت بسیار بالاتری از سایت وردپرسی دارد.
  • سایت های لاراول را می توان به صورت اختصاصی یا به صورت غیر اختصاصی فروخت و این بستگی به انتخاب درخواست دهنده دارد که مایل است سایت را به صورت تخصصی داشته باشد یا نه (در حالت غیر تخصصی شرکت یا فرد برنامه نویس می تواند این سایت را به چند نفر دیگر هم بفروشد).
  • برای ایده های خاص و جدید که قرار است در آینده رشد زیادی داشته باشند، مناسب تر است. چون می تواند سایت های سنگین را هندل کند.
  • دارای امنیت بیشتری هستند و به راحتی هک نمی شوند.

طراحی سایت های لاراولی کار دشواری است البته اگر بخواهیم یک کار حرفه ای و سطح بالا داشته باشیم باید این کار را از شرکت هایی که در این زمینه اثبات شده هستند بخواهیم. شرکت آرتا رسانه ی زنجان با داشتن برنامه نویسان بسیار توانا، در زمینه لاراول پیشگام این زبان برنامه نویسی است.

معایب سایت های لاراول

  • این متد برنامه نویسی برای افراد تازه کار چندان جالب نیست.
  • برای کار با لاراول باید آن را به خوبی آموخته باشید وگرنه در ادامه ی مسیر به مشکل خواهید خورد.

با توجه به معایب و مزایای دو سایت وردپرس و لاراول اکنون شما می توانید بنا به نیاز خود یکی از این دو را انتخاب کنید.

علاوه بر زبان برنامه نویسی لاراول که بر پایه ی PHP است زبان های برنامه نویسی دیگری نیز وجود دارد که هر کدام به نوبه ی خود یک زبان کامل هستند. زبان هایی مانند جاوا اسکریپت، پایتون، ASP که با هر کدام از این ها می توان به صورت مجزا یک سایت طراحی کرد. اما اخیراً زبان برنامه نویسی فلاتر نیز به این دسته ها اضافه شده است که خود این زبان یک لطف بزرگ در حق برنامه نویسان است.

در چند سال پیش اگر یک برنامه نویس می خواست یک اپلیکیشن بسازد که هم روی اندروید کار کند و هم روی اپل (مک) باید همه ی کدها را به دو روش و با دو زبان مختلف می نوشت. اما فلاتر این مشکل را حل کرده و یک مهندس برنامه نویس می تواند یک بارکدنویسی کند و از آن دو خروجی اندروید و مک را با هم بگیرد و نیازی به دوباره کاری نباشد.

حوزه ی وب بسیار گسترده است و هر لحظه یک اتفاق جدید در این عرصه رخ می دهد که اگر بخواهیم از دنیا عقب نباشیم باید مدام اطلاعات خود را به روزرسانی کنیم.

شرکت آرتا رسانه در زمینه ی طراحی سایت لاراول و وردپرس و سئو و بهینه سازی سایت و همچنین دیجیتال مارکتینگ و خرید سایت ارزان فعال بود و آماده ی خدمت رسانی در تمام نقاط کشور می باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آرتا رسانه
آرتا رسانه
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
Loading
/
پیمایش به بالا