مجتمع دیجیتال آرتا رسانه فعال در حوزه های برنامه نویسی بلاکچین - دیجیتال مارکتینگ و سئو - طراحی سایت و اپلیکیشن های موبایل - طراحی گرافیکی و موشن گرافیک و تولید محتوای دیجیتال جهت رونق کسب و کارها در فضای مجازی
از سری مباحث مربوط به سئو سایت میخواهیم بدانیم چگونه سایت وردپرس را سئو کنیم، چطور سایت مان را به صفحه اول گوگل برسانیم، اهمیت افزونه های (پلاگین ها) وردپرس، چگونگی نصب این افزونه ها مباحثی هستند که بسیار مورد توجه می باشند. ما در اینجا با هدف کمک به شما به این سوالات پاسخ می دهیم.
در این جلسه به آموزش موارد زیر خواهیم پرداخت:
یک ابزار خیلی ساده که ما را در سئو و بهینه سازی سایتمان راهنمایی می کند، Yoast seo است. بیشتر از این که راهنمایی کند عملا سئو را آموزش می دهد. ایرادها و مشکلات صفحه را بررسی و به ما می گوید که چه کارهایی باید و نباید انجام دهیم.
Yoast Seo دارای دو قسمت می باشد. قسمت اول تجزیه و خوانایی است و قسمت دوم نتایج آنالیز سئو. در پکیج آموزش سئو علاوه بر این افزونه، به آموزش سایر افزونه های کاربردی در سئو پرداخته ایم.
تجزیه و خوانایی شامل موارد نشان داده شده در تصویر زیر می باشد.
Yoast Seo علاوه بر نشان دادن خطاها، ما را برای برطرف کردن آن ها راهنمایی می کند.
قسمت دوم شامل خطاهای آنالیزی است.
در تمام موارد بالا علاوه بر این که مشکل را اعلام کرده، به ما می گوید که برای برطرف کردن این مشکل چه باید انجام دهیم.
نصب Yoast Seo کارساده ای است. برای این کار:
اولین باری که افزونه Yoast Seo را نصب می کنیم باید آن را پیکربندی کنیم. این کار به دو روش می تواند انجام گیرد: اول مبلغی بدهید تا خود Yoast این کار را انجام دهد. دوم خودمان پیکربندی کنیم. که اصولاً ما گزینه ی دوم را انتخاب می کنیم.
در روش دوم تعدادی سوال از ما پرسیده می شود مثل این که: آیا سایت را Publish کرده اید یا می خواهید محلی کار کنید؟ آیا نسخه ی آزمایشی است یا ترافیک واقعی دارد؟ که با توجه به شرایط خودمان پاسخ می دهیم. نوع سایت را می پرسد. که روی چه نوع سایتی کار می کنید؟ سایت بزرگ یا سایت کوچک؟ سایت تجاری یا سایت فروشگاهی یا سایت خبری؟ سایت شخصی هستید یا سایت شرکتی؟ اسم شرکت و لوگو شرکت و همینطور آدرس های Social های شما را می گیرد تا شما را به آنها متصل کند.
برای سئوسایت، word press انتخاب خوبی است. چون این سایت ها ساختار خاصی ندارند. همه چیز به محتوای تولید شده بستگی دارد و اگر محتوای خوبی ایجاد کرده باشیم و لینک های مناسب درست کرده باشیم با انتخاب یک عنوان جذاب می توانیم سئو ی خوبی بگیریم. سایت وردپرس Hosting مخصوص به خود را دارد. البته اگر بتوانیم Hosting cloudy را برای ساپورت سایتمان استفاده کنیم نتیجه ی خیلی بهتری خواهیم گرفت. اگر تولید محتوا برای Landing Page است می توانیم به خوبی از وردپرس بهره ببریم.
برای سایت های فروشگاهی استفاده از وردپرس پیشنهاد نمی شود. به دلیل سنگین بودن افزونه Wocamers که تاثیر بدی بر سرعت سایت فروشگاهی می گذارد و آن را از حالت عادی خارج می کند.
قالب هایی که برای سایت های وردپرسی انتخاب می کنیم اهمیت زیادی در سئو دارد. پیشنهاد می کنیم که از قالب های Tempress استفاده نکنید. این قالب ها برای گرفتن سئو مناسب نیستند.
افزونه اکیسمت هم یکی دیگر از مهم ترین و کاربردی ترین افزونه های وردپرس است. این افزونه در حقیقت ضد هرزنامه است.افزونه اکیسمت بعد از بررسی تمام کامنت ها از بین آن ها، کامنت های اسپم را شناسایی و آن را حذف می کند و درصورتی که ما بخواهیم آن ها را در یک پوشه جداگانه نگه می دارد. بعد از ایجاد سایت وردپرس بلافاصله باید این افزونه را نصب کنیم. در غیر این صورت بعد از یک زمان کوتاه چند ساعنه سایت ما پر از کامنت های اسپم خواهد بود.
گاهی ما زمان کافی یا مهارت لازم را برای سئو سایتمان نداریم. در این مواقع می توانیم از متخصصان در این حوزه کمک بگیریم. شرکت آرتا رسانه با داشتن تخصص کافی در حوزه ی سئو و بهینه سازی سایت، شما را تا رسیدن به صفحه اول گوگل همراهی می کند.